A Slowmotion Delta egyszerű megoldást kínál az FGV 175 fokos pántjának csillapított csukódásához.

Bővebben

A Titus T-type pántcsalád egy újabb, praktikus és remekül szerelhető taggal, a sarokszekrénypánttal bővült. Az új pánt minden korábbinál nagyobb nyitási szöget, jobb kezelhetőséget és állíthatóságot nyújt.

Bővebben

Új fogascsaládunk vidám megjelenésével biztosan a gyermekek kedvence lesz. Azonban nem csak a külső tulajdonságai ilyen megnyerőek.

Bővebben

Labrys fantázianéven mutatjuk be legújabb, moduláris fiókrendszerzőnket.

Bővebben

FDS Top Stays felnyíló vasalatunk a tavalyi év egyik közkedvelt újdonsága volt. Most - a vásárlói visszajelzések alapján - az eddigi egy felnyíló megoldás mellé egy nagyobb teherbírású változat és két újabb, eltérő funkciót ellátó változat is bevezetésre került.

Bővebben

Új, vékonyabb munkalapokkal, 46 új szín és 36 színazonos konyhai hátfal bevezetésével teljessé vált 2020-s munkalap választékunk.

Bővebben

Ha látványos és modern fogantyúkat szeretne a szekrényre szerelni, de ezt a feladatot szeretné a lehető legegyszerűbben letudni, akkor a három új, hátulról csavarozható fogantyú profilunk lehet az ön választása.

Bővebben

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését. A J-profilú ajtók bevezetésével egy újabb e stílushoz illeszkedő, letisztult, praktikus megoldással találkozhatnak kínálatunkban.

Bővebben

A fogantyúk és a fogasok továbbra is meghatározó elemei a lakberendezésnek, nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk otthonunkba. Legújabb modelljeink az elegáns és modern irányvonalon nyújtanak időtálló megoldást.

Bővebben

A legnépszerűbb, Cosmo tolóajtó rendszerünkhöz a profilok már fekete színben is elérhetők.

Bővebben