Labrys fantázianéven mutatjuk be legújabb, moduláris fiókrendszerzőnket.

Bővebben

FDS Top Stays felnyíló vasalatunk a tavalyi év egyik közkedvelt újdonsága volt. Most - a vásárlói visszajelzések alapján - az eddigi egy felnyíló megoldás mellé egy nagyobb teherbírású változat és két újabb, eltérő funkciót ellátó változat is bevezetésre került.

Bővebben

Ha látványos és modern fogantyúkat szeretne a szekrényre szerelni, de ezt a feladatot szeretné a lehető legegyszerűbben letudni, akkor a három új, hátulról csavarozható fogantyú profilunk lehet az ön választása.

Bővebben

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését. A J-profilú ajtók bevezetésével egy újabb e stílushoz illeszkedő, letisztult, praktikus megoldással találkozhatnak kínálatunkban.

Bővebben

A fogantyúk és a fogasok továbbra is meghatározó elemei a lakberendezésnek, nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk otthonunkba. Legújabb modelljeink az elegáns és modern irányvonalon nyújtanak időtálló megoldást.

Bővebben

A legnépszerűbb, Cosmo tolóajtó rendszerünkhöz a profilok már fekete színben is elérhetők.

Bővebben

Az új külső fémrácsaink lényegretörőek, praktikusak, kompaktok és rendkívül könnyen szerelhetőek.

 

Bővebben

Műanyag lábazati előlapjaink eddig 100 illetve 150 mm-es magasságokban voltak elérhetők. Mostantól nem jelent gondot a 120 mm-es lábazat szerelése sem ezekkel a termékekkel.

Bővebben

A fém kábelkivezetők nem csak tartósabbak, de esztétikusabbak is a régóta megszokottan használt műanyag társaiknál. Ez a család vásárlóink kívánságára most újabb három taggal bővült.

Bővebben

A Vibo Essence fémrácsaink a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. Most ez a sorozat egy új alaptaggal bővült.

Bővebben